Menu uitklappen

Bestellen en retourneren

Home Bestellen en retourneren
Verzenden

Onze lampen worden met de grootste zorg verpakt en verzonden. Wij streven ernaar uw bestelling spoedig klaar te hebben en te verzenden. Doorgaans verzenden wij uw bestelling al binnen enkele dagen. We streven altijd naar een levertijd van 1 tot 2 weken. Aangezien we alles zelf maken en de meeste tijd gaat zitten in het handwerk, duurt het in een enkel geval wat langer. Maakt u zich dan geen zorgen en weet dat we met uw bestelling bezig zijn.

Levering

U ontvangt een e-mail zodra uw bestelling aangeboden is bij PostNL. In deze mail staat een track&trace code om de status van de verzending in te zien. Bij niet op tijd bezorgen door PostNL is Lindoe niet aansprakelijk. Pakketten worden binnen Nederland over het algemeen binnen 24 uur afgeleverd. Is uw bestelling onverhoopt beschadigd tijdens het vervoeren. Neem dan binnen 24 uur na ontvangst contact met ons op.

Retourneren

U heeft 14 dagen bedenktijd met betrekking tot het ruilen of terugsturen van uw bestelling. Binnen deze periode kunt u met een herroepingsformulier of per e-mail aan ons doorgeven dat u uw artikel(en) wilt retourneren. Zodra wij de artikelen in onbeschadigde staat en in de originele verpakking retour hebben ontvangen, maken wij het aankoopbedrag binnen een week aan u over. Retourzendingen zijn op eigen kosten en voor eigen risico. Klantspecifieke producten kunnen niet geretourneerd worden.

  • geef je retour gratis af bij een DHL-punt
  • laat je retouren ophalen voor 5.95 per jaar
  • je hebt 30 dagen bedenktijd

Verzendkosten

Wij hanteren in Nederland voor pakketpost € 6,95. Bestellingen in Nederland boven € 75,- versturen wij kosteloos. Voor bestellingen in België hanteren wij een standaardtarief van € 9,95. In verband met de afmeting en kwetsbaarheid leveren we lampen vanaf Ø70 in overleg met de klant.