Menu uitklappen

Met zorg gemaakt

Home Over ons

Lindoe is ontstaan uit het samenvoegen van passie voor mens & product.

Over Lindoe

Lindoe wordt gerund door Martijn Blaauw, die samen met een machinebouwer en een aantal mensen met een zorgvraag, producten zijn gaan ontwerpen en maken.
Martijn is van origine productontwerper, maar heeft zich later omgeschoold en is productontwerp gaan combineren met een professionele, sociale houtwerkplaats.
Al snel werd de focus gelegd op het ontwerpen en maken van houten armaturen, waarbij al het handwerk gedaan wordt door onze deelnemers. Zij zijn in staat om echt vakwerk te leveren en een schitterend product te realiseren!

De Lingehof

Lindoe maakt binnen- en buitenlampen in samenwerking met Zorgboerderij De Lingehof. Op De Lingehof bestond dagbesteding aanvankelijk uit boerderij gerelateerde activiteiten, maar sinds de houtwerkplaats in het leven is geroepen, worden hele andere talenten aangeboord. Mensen met een verstandelijke beperking schuren en schilderen onze armaturen om ze vervolgens te assembleren en te voorzien van een houten label met de naam van de houtbewerker. Deze werkzaamheden vergroten het gevoel van eigenwaarde bij onze deelnemers. Uw aankoop draagt hieraan bij!

 

Maatwerk

Vindt u uw unieke lamp niet in onze collectie? Neem dan gerust contact op om uw idee te bespreken. Of bezoek onze showroom in Rhenoy. Wij maken voor u vrijblijvend een offerte op maat.

Bekijk alle productlijnen