Menu uitklappen

Met zorg gemaakt

Home Over ons

Lindoe is ontstaan uit het samenvoegen van passie voor mens & product.

Over Lindoe

Lindoe wordt geleid door Martijn Blaauw. Hij is aanvankelijk opgeleid als productontwerper, maar heeft zich later omgeschoold tot docent en gaf voornamelijk les op speciaal onderwijs scholen. In 2017 werden deze passies samengevoegd en ontstond er een sociale werkplaats waar diverse houten woonaccessoires ontworpen en gemaakt worden samen met mensen met een zorgvraag.

De Lingehof

Lindoe maakt binnen- en buitenlampen in samenwerking met Zorgboerderij De Lingehof. Op De Lingehof bestond dagbesteding aanvankelijk uit boerderij gerelateerde activiteiten, maar sinds de houtwerkplaats in het leven is geroepen, worden hele andere talenten aangeboord. Mensen met een zorgvraag schuren en schilderen onze armaturen om ze vervolgens te assembleren en te voorzien van een houten label met de naam van de houtbewerker. Deze werkzaamheden vergroten het gevoel van eigenwaarde bij onze deelnemers. Uw aankoop draagt hieraan bij!

 

Maatwerk

Vindt u uw unieke lamp niet in onze collectie? Neem dan gerust contact op om uw idee te bespreken. Of bezoek onze showroom in Rhenoy. Wij maken voor u vrijblijvend een offerte op maat.

Bekijk alle productlijnen